Press "Enter" to skip to content

Zadovoljni s podmladkom, klub bo gostil DP

BK Mladost bo v začetku prihodnjega leta gostil člansko državno prvenstvo, ki bo eno večjih tekmovanj poleg že tradicionalne Srebrne žogice Lendave – ta se bo odvila sredi aprila in bo že 11. turnir po vrsti za mlade tekmovalce iz različnih držav.

Kar zadeva klubski podmladek, smo se v klubu prejšnjo sezono angažirali predvsem pri povečanju baze mladih igralk in igralcev. Interes kluba je vsekakor podaljšanje pogodbe s trenerjem Denisom in nadaljevanje kontinuiranega dela z mladimi, ki smo ga zastavili dobro in že daje prve rezultate.

Sedaj trenutno aktivno trenira okoli 35 mladih v kategorijah od U-11 do U-19. Število treningov se je povečalo za eno uro, sicer pa so termini treningov več ali manj enaki lanskim. Naše mlade badmintoniste do konca leta 2015 čakajo nastopi na naslednjih turnirjih:

  • Bagod
  • Turnir U-11, U-15 , Ljubljana
  • Turnir U-13, U-17, Ljubljana
  • Forza open , Medvode

Po dolgih letih bo klub organiziral državno člansko prvenstvo za leto 2016. Prvenstvo je na sporedu 6.-7.2.2016 in bo potekalo v dvorani Dvojezične srednje šole v Lendavi. Pri organizaciji bodo sodelovali člani kluba, ki se bodo trudili za čim boljšo izvedbo prvenstva

Termin 11. Srebrne žogice pa je rezerviran od 15. do 17. aprila 2016, ko pričakujemo številne mlade igralce iz Slovenije in tujine.