Press "Enter" to skip to content

Za ekipo BK Mladost uspešen ligaški vikend

Preteklo soboto je naša ligaška ekipa tekmovala v Brežicah. Ekipo so tokrat sestavljali Tija Horvat, Nika Bedič, Nejc Šendlinger in Anel Hac Gyorköš.

Najprej so se pomerili z ekipo iz Mirne, BK TEM Mirna Junior. V dvoboju so dobili vseh pet tekem. Zelo prepričljivi so bili v igri posamezno ter ženskih dvojicah, nekaj več truda za zmago pa so morali vložiti v igri moških in mešanih dvojic. V igri mešanih dvojic smo videli izjemno napet prvi niz, ki se je končal v korist Mirnčanov (25-23), nato pa je naša dvojica Šendlinger/Hac veliko bolj prepričljivo dobila drugi in tretji niz 21-9, 21-12). Še malce bolj napeta je bila igra mešanih dvojic, kjer sta Tija in Anel dobila prvi niz z rezultatom 21-17, nato sta v drugem Zupančičeva in Turk prevzela pobudo (21-18). V odločilnem nizu pa je naš par precej prepričljivo dobil tekmo (21-11).

Drugi dvoboj je potekal proti mariborskemu BK Braniku mladi. Tudi tu je šlo vseh pet točk našim. Ponovno smo videli tri manj napete in dva bolj napeti tekmi. Tri nize sta tu tudi odigrala Nejc in Anel (21-17, 12-21, 21-13). Tokrat pa je najbolj napeto tekmo odigral Anel, ki je proti Urošu Burjeku izgubil prvi niz z 21-13, nato pa v drugem tehtnico za las nagnil na svojo stran (22-20). V zadnjem nizu je zmago potrdil z rezultatom 21-15.

Čestitke ekipi za odlično prikazano igro in osvojene zmage!

Vse rezultate najdete tukaj.