Press "Enter" to skip to content

U11: Iva Koša dvakrat druga

Na tretjem letošnjem tekmovanju do 11 let, ki je potekalo v Ljubljani, je nastopilo rekordno število dečkov (32), lepa je bila udeležba tudi pri deklicah do 11 let (15) in fantih do 19 let (17), žal pa temu ni bilo tako pri dekletih do 19 let, kjer prijavljenih ni bilo dovolj niti za igro posameznic, kaj šele za ženske dvojice, ki se tako v letošnji sezoni v tej kategoriji sploh niso izvedle.

Pri dečkih do 11 let se je tekmovanje izvedlo v petih skupinah po 6 ali 7 tekmovalcev, kar je omogočilo veliko število tekem. V finalu je slavil Vid Koščak (Mirna) pred Gašperjem Trobcem (Ljubljana). Od naših se je v četrtfinale prebil Jakob Kiralj, ki je izgubil prav proti kasnejšemu zmagovalcu Koščaku.

Pri deklicah je finalno tekmo suvereno dobila Anja Blazina (Ljubljana), ki je premagala Ivo Koša. V dvojicah sta pri deklicah slavili Anja Blazina in Ariana Korent (Ljubljana), drugi sta bili Iva Koša in Kaja Litrop, tretje mesto pa sta osvojili Tara Kavčič in Neža Krištof z Mirne.

Tekmovanje se je zaključilo z napetimi boji v fantovskih dvojicah do 11 let, kjer sta zmagala Peter Kotnik in Gašper Trobec (Ljubljana). Naša člana, Blaž Gönc in Jakob Kiralj sta bila tretja.

img_3308 img_3307 img_3306

Rezultati:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C0C94B4D-34A8-4785-A540-9F08D7A3BBC2