Press "Enter" to skip to content

Trije državni prvaki do 15 let!

Na Prevaljah se je v soboto odvilo državno prvenstvo da 15 let. Prvaki v dvojicah so postali Nika Bedič, Anel Hac Györköš in Dorian Hranilovič! Poleg tega je Nika bila posamično 3., v mešanih dvojicah pa 2., David Gabor pa 3. v mešanih dvojicah. 

Naša fantovska dvojica Györköš/Hranilovič je v finalu bila boljša od Medvodčanov Kevina Lina Lenarčiča in Jake Periča Marovta; Lendavčana sta ju premagala v dveh nizih, prvega v podaljšanem nizu s 26:24 in drugega z 21: 12.

Nika Bedič je osvojila zlato s soigralko Anjo Jordan (BK Ljubljana) v dekliških dvojicah; v finalu sta v treh nizih premagali Špelo Alič in Lino Pipan (BK Olimpija/BK Medvode).

Nika Bedič je v polfinalu posamično izgubila proti kasnejši državni prvakinji Anji Jordan (BK Ljubljana) ter tako osvojila tretje mesto. V mešanih dvojicah je zaigrala skupaj z Žigom Podgorškom (BK Medvode), a sta v finalu v treh nizih klonila proti Jaku Periču Marovtu in Lini Pipan (oba BK Medvode). David Gabor je s soigralko Anjo Jordan (BK Ljubljana) osvojil bron.

Podrobneje:
https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=CA94A0EF-2E80-4800-B65C-0D57EB263CB3