Press "Enter" to skip to content

Šendlinger in Hac Györkös izgubila v četrtfinalu

Na drugem dnevu Srebrne žogice sta se od Lendavčanov najbolje odrezala Nejc Šendlinger (U19) in Anel Hac Györkös (U11), ki sta se med posamezniki uvrstila v četrtfinale. V dvojicah se žal nobenemu od predstavnikov BK Mladost ni uspelo prebiti v ospredje turnirja. V nedeljo so na sporedu še polfinalni in finalni dvoboji.

V kategoriji do 19 let sta se na glavni turnir iz svoje skupine prebila Vito Hozjan in Nejc Šendlinger; Nejc je v prvem krogu igral proti Madžaru Mariu Hentu in ga premagal z 21:18, 21:12. V četrtfinalu se je pomeril z Madžarom Tamásom Madarászom in izgubil v dveh nizih na 5 in 10.

Brez preboja dvojic

Vito se je v prvem krogu pomeril z Italijanom Brunom Steganijem in izgubil na 12 in 20. Naša dvojica Šendlinger/Hozjan je v prvem krogu izgubila proti Čehoma Brabec/Vorlik.

V kategoriji do 15 let je nastopil Ajet Džemaili, ki je prav tako nastopil na glavnem turnirju, v prvem kolu je igral proti Slovencu Domnu Lonzariču in izgubil na 15 in 20. V dvojicah je nastopil skupaj z Blažem Klemencom, v prvem krogu sta bila prosta, nato pa izgubila proti navezi Kirbus/Manić na 11 in 15.

V U13 se je Maja Kreslin uvrstila na glavni turnir, a je dvoboj v prvem kolu predala nasprotnici. Tameron Hranilović se je v prvem krogu glavnega turnirja pomeril z Miho Mastnom in izgubil na 10 in 7. David Jožef Horvath se ni prebil iz svoje skupine. Dvojica Hranilović/Horvath je izgubila v prvem krogu turnirja dvojic.

Györkös izgubil v četrtfinalu

V U11 je bil uspešen Anel Hac Györkös, ki je v prvem krogu v treh nizih premagal Čeha Manaseka, v četrtfinalu pa je igral proti srbskemu nasprotniku Sergeju Lukiću in izgubil obakrat na 9.

Alex Gerič je v prvem krogu izgubil proti Andražu Pungartniku. Dvojica Gerič/Györkös je izgubila v prvem krogu turnirja dvojic.

V nedeljo se ob 9. uri pričenjajo polfinalni dvoboji, podrobnejše rezultate lahko spremljate na povezavi.

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FA9EEA51-4871-4195-AFB8-13D23D79C75E