Press "Enter" to skip to content

Povedali so …

Nekaj krajših komentarjev naših prvakov ob svojih nastopih na DP v Medvodah.

Iztok Utroša: “Moj cilj na državnem prvenstvu je bil osvojiti tri naslove. Vesel sem, da mi je uspelo, sa je to poleg mojega tudi uspeh BK Mladost in lendavskega športa. Čestitke in zahvale gredo tudi soigralcema v dvojicah in miksih, Mihu in Niki,  še posebej pa trenerju Denisu. Tudi danes se je potrdila pravilna odločitev izpred ene sezone, ko sva se oba z Denisom vrnila v Lendavo, kjer nama je klub omogočil  dobre pogoje za uspešno delo. Finalno tekmo med posamezniki sem ves čas nadzoroval, saj sem dobro pripravljen in brez težav zmagal. Upam, da bo današnji klubski rezultat tudi dobra spodbuda mlajšim igralcem kluba za dobro treniranje, saj imajo dobre pogoje in najboljšega trenerja v državi.”

Nika Koncut: “Ne bom lagala, malce sem razočarana nad drugim mestom v ženskih dvojicah, ampak vseeno je to moj največji uspeh v tej kategoriji, zato moram biti tudi zadovoljna. Kar se tiče mešanih dvojic, pa sem seveda zelo zadovoljna, še posebej zato, ker je to moje prvo zlato na članskem državnem prvenstvu. Prvenstvo je bilo za naš klub zelo uspešno, saj smo se ga udeležili le štirje, ampak je vsak od nas prišel domov z medaljo in od zlatih nam je zmanjkala le tista v ženskih dvojicah. Kar se tiče organizacije tekmovanja, menim, da je bilo vse dobro izpeljano, da so se Medvodčani res potrudili. Tudi udeležba je bila najmočnejša, kakor je v Sloveniji trenutno lahko.”

Miha Horvat: “Lahko povem, da je letos Iztok res izstopal od ostale konkurence in dominiral na tem prvenstvu. Sam osebno sem zelo zadovoljen z novim naslovom državnega prvaka v moških dvojicah, kar je že peti zaporedni in sedmi skupno. Še naprej se bom trudil, da bo ostal ta naslov in še kak drugi pri nas doma.”