Press "Enter" to skip to content

Nika Bedič trikratna državna prvakinja!

Hkrati z državnim veteranskim prvenstvom se je v soboto odvilo še državno prvenstvo v kategorijah U11 in U15. Naš klub se lahko znova pohvali z naslovi, tokrat med dekleti – Nika Bedič je postala državna prvakinja med deklicami v U11. Potem ko je v polfinalu premagala Anjo Blazina, BK Ljubljana (21:5, 21:10), je v finalu bila boljša še od Eve Andrejaš, ŠRD Konex klub (25:23, 21:19) in se tako povzpela na najvišjo stopničko. Med posameznicami je nastopila tudi Iva Koša, ki je v svoji predtekmovalni skupini bila druga.

V dvojicah sta naši mladi članici prav tako bili najboljši; Nika Bedič in Iva Koša sta pometli s konkurenco; v finalu sta premagali Anjo Blazina in Ariano Korent, BK Ljubljana (21:14, 21:12) in osvojili naslov državnih prvakinj v dvojicah!

Za piko na i, je Nika slavila še v mešanih dvojicah skupaj z Žigo Podgorškom, BK Medvode, s katerim sta v finalu brez težav premagala navezo Ušeničnik/Alič. Do četrtfinala sta se prebila Jakob Kiralj in Kaja Litrop.

Pri fantih se je med posamezniki najbolje odrezal Jakob Kiralj, ki se je uvrstil v četrtfinale, tam ga je premagal Timotej Ušeničnik, BK Medvode z 21:18 in 21:13. Na turnirju je nastopil tudi Blaž Gönc, ki je bil 3. v svoji skupini, v dvojicah ter v mešanih dvojicah pa se ni uvrstil v nadaljevanje turnirja.

V U15 je nastopil Tameron Hranilovič, ki je v drugem krogu izgubil proti Jaki Ivančiču, BK Medvode na 15 in 18. V dvojicah je skupaj z Maksom Morojno (BK Branik)  izgubil v četrtfinalu, prav tako tudi v mešanih dvojicah, kjer je zaigral skupaj z Leo Mak, BK Kungota.

nika_iva denjis_nika_iva nika_singli nika_dp

ziga_nikaPodrobneje na: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F4A17D9C-2627-4D90-9924-AABC9B0DDD45