Press "Enter" to skip to content

Naše igralke in igralci zelo uspešni na Srebrni žogici Lendave 2020

V soboto, 17. oktobra 2020, se je zaključila 15. Srebrna žogica Lendave 2020, ki je zaradi epidemije Covid-19 potekala kot enodnevni turnir. Turnirja se je udeležilo 67 mladih tekmovalk in tekmovalcev, ki so se pomerili posamezno in v dvojicah v starostnih kategorijah do 11, 13, 15 in do 17 let.

V kategoriji do 11 let posamezno je Naja Horvat po napornih treh setih osvojila 1. mesto. V isti starostni kategoriji sta še tekmovala Sven Pahor in Mia Oletič, ki pa se nista uspela prebiti iz kvalifikacij.

Naja Horvat – 1. mesto posamezno

V kategoriji do 13 let posamezno je med dekleti Tija Horvat brez večjih težav osvojila 1. mesto, med fanti pa je Nikita Pešehonov po napornih treh setih v finalu moral priznati premoč ter na koncu osvojil 2. mesto. Pri fantih je še tekmoval Jure Kramberger, ki pa se ni uspel prebiti iz skupine.

Tija Horvat – 1. mesto posameznoNikita Pešehonov – 2. mesto posamezno

V kategoriji do 15 let posamezno je pri dekletih Iva Koša dosegla 1. mesto, Kaja Litrop pa 3. mesto. Za naš klub so še nastopili Hana Oletič, ki je zaradi poškodbe bila primorana odstopiti, in Blaž Gönc ter Tim Prša, ki se nista uspela prebiti iz skupinskega dela.

Iva Koša – 1. mesto posamezno
Kaja Litrop – 3. mesto posamezno

V kategoriji do 17 let posamezno je med dekleti Nika Bedič po napornih 3 setih v polfinalu in v finalu osvojila 1. mesto, med fanti pa sta tekmovala Anel Hac Györkös, ki je osvojil 2. mesto, in Žiga Doler, ki je osvojil 3. mesto.

Anel Hac Györkös – 2. mesto posamezno
Žiga Doler – 3. mesto posameznoNika Bedič – 1. mesto posamezno

V dvojicah pa je v kategoriji do 13 let Nikita Pešehonov skupaj z Maticem Cerarjem brez večjih težav osvojil 1. mesto, Jure Kramberger pa je s Tilnom Jelencem osvojil 3. mesto. Med dekleti pa je Tija Horvat skupaj z Lani Livk osvojila 1. mesto

Nikita Pešehonov – 1. mesto v dvojicah
Jure Kramberger – 3. mesto v dvojicahTija Horvat – 1. mesto v dvojicah

V kategoriji do 15 let je med deklet je bila najboljša lendavska naveza Tija Horvat in Iva Koša. Kaja Litrop in Hana Oletič pa sta osvojili 2. mesto. V dvojicah sta pri fantih nastopila tudi Tim Prša in Blaž Gönc, ki sta v četrtfinalu izgubila v treh setih.

Iva Koša in Tija Horvat – 1. mesto v dvojicah
Kaja Litrop in Hana Oletič – 2. mesto v dvojicah

V kategoriji do 17 let pa je Nika Bedič v dvojicah z Majo Koman dosegla 1. mesto.

Nika Bedič – 1. mesto v dvojicah

Vsem tekmovalcem in tekmovalkam iskreno čestitamo!

Za več informacij o tekmah in podrobnejših rezultatih kliknite tukaj.