Press "Enter" to skip to content

Kratke novičke

bkoprema

BK Mladost je kandidiral na razpisu Sveta mladih Lendava za sofinanciranje športne opreme za mladinske športne ekipe ali posameznike v letih 2013 in 2014. Naši mladi badmintonisti so se tako oblekli v novo športno opremo modre barve, ki izhaja iz barvne lestvice občinske zastave ter hkrati predstavlja blagovno znamko »Lendava vabi«.

Kakor vsako leto pa se kmalu po začetku novega leta že vneto pripravljamo na člansko državno prvenstvo, ki bo tokrat potekalo 1. in 2. februarja v Medvodah. Tekmovanja se bodo udeležili naši najboljši igralci, na čelu z Iztokom Utrošo, ki bo (najmanj) branil dvakratni naslov, Miho Horvatom, ki se podaja v boj za sedmi državni naslov, ter naši dekleti Nika Koncut in Sabina Magyar, ki imata dobre možnosti v dvojicah in mešanih dvojicah.

Spored DP:

Sobota, 1.2.2014, s pričetkom ob 9.30

Nedelja, 2.2.2014

– polfinala ob 10.00

– finala ob 12.00

V vodstvu kluba pa se že sedaj pripravljajo na deveto “izdajo”, bolje rečeno izvedbo, Srebrne žogice Lendave, ki je postala tradicionalno največje tekmovanje v organizaciji BK Mladost. Sredi aprila bomo tako znova priča pisani druščini mladih badmintonistov iz okoliških držav in seveda Slovenije.