Press "Enter" to skip to content

Iva Koša tekmovala na Poljskem

Iva je od 18. do 20. marca tekmovala na Poljskem, kjer se je pomerila v vseh treh disciplinah. Najuspešnejša je bila v igri posamezno.

Med posameznicami je v prvem krogu z rezultatom 21-14 in 21-16 premagala Godo Vanceviciute (Litva). V drugem krogu pa se je pomerila z Belgijko Tammi Van Wonterghem. V prvem nizu je Ivi za las pobegnila zmaga (20-22 za Belgijko), nato pa je v drugem krepko popustila in zmaga je šla v roke nasprotnici (10-21).

V mešanih dvojicah je Iva nastopila skupaj z Vidom Koščakom (BK Mirna). Proti češki navezi Fliglova/Raška sta odigrala tri nize. Prvi niz je bil zelo napet, končal se je z rezultatom 19-21 za Čeha. Iva in Vid sta v drugem nizu našla pravi ritem in niz precej suvereno dobila (21-12). Žal jima tega v tretjem nizu ni uspelo ponoviti in zmaga je šla nasprotnikoma.

Iva se je preizkusila tudi v igri dekliških dvojic. Njena partnerka je bila Angležinja Lucy Brierley. Dekleti sta tekmovali proti nemškemu paru Nilges/Wronna, ki je bil uspešnejši z rezultatom 18-21 in 19-21.

Čestitke Ivi za borbenost!