Press "Enter" to skip to content

Ekipa BK Mladost v polfinalu 1. SBL!

Včeraj se je na Mirni na Dolenjskem odvijal drugi tekmovalni dan Slovenske badmintonske lige. Slovenski klubi so tekmovali v 1., 2. in 3. badmintonski ligi. Naš klub tekmuje v 1. SBL.

Nika Bedič, Nika Fujs, Nejc Šendlinger in Luka Petrič so se še drugič borili proti BK Medvode in BK Olimpija. Na prvi tekmi proti Medvodam so bili ponovno uspešni, dvoboj so dobili s 3:2. Zmago je priigrala Nika Bedič v igri posamezno ter nato še z Niko Fujs v igri ženskih dvojic. Tudi Nejc in Luka sta bila uspešna v igri moških dvojic, kar je bilo dovolj za zmago v dvoboju.

Tekma proti Olimpiji pa se je tudi tokrat žal obrnila v korist Ljubljančanov. Točko sta priigrali Nika in Nika, za las pa je pobegnila tudi točka v igri moških dvojic. Nejc in Luka sta odigrala tri napete nize, a nato se je v zadnjih točkah tekme tehtnica nagnila na stran Ljubljančanov, ki sta tekmo v tretjem nizu dobila z rezultatom 30:28. Še ena točka pa nam je za las pobegnila v igri žensk posamezno. Tudi Nika Bedič je odigrala tri nize in za las izgubila tretjega.

Po končanih dvobojih je ekipa BK Mladost končala na 2. mestu v skupini, ki vodi v polfinale 1. SBL!

Čestitke našim tekmovalcem in veliko uspeha na finalnem dnevu SBL!