Press "Enter" to skip to content

Anel na najvišji stopnički

Konec tedna je v Zgornji Kungoti potekal že tradicionalni mednarodni turnir RSL Donut Cup 2015, kjer so nastopili tudi predstavniki našega kluba. Anel Hac Györkös in Dorian Hranilovič sta tekmovala v kategoriji dečkov do 11 let. Dorian se je uspel z dvema zmagama in enim porazom prebiti iz skupine, nato pa je v glavnem delu turnirja izgubil proti hrvaškemu nasprotniku Dinu Blažiću. Anel je najprej brez težav premagal vse nasprotnike v skupini in nato nadaljeval z nizom zmag ter se po zmagi nad Majem Babnikom v finalu zavihtel na najvišjo stopničko.

Zastopali so nas tudi fantje v kategoriji posameznikov do 13 let, a se žal nobenemu ni uspelo uvrstiti v glavni del turnirja. Tako so Alex Gerič, David Jožef Horvath in Tameron Hranilovič tekmovanje zaključili že v skupinskem delu. Alex je v paru z Mirnčanom Timom Sladičem nastopal v kategoriji dvojic, vendar se jima ni uspelo uvrstiti na glavni del turnirja. Prav tako je v skupinskem delu zaključila tekmovanje dvojic tudi naveza Horvat/Hranilovič.

V kategoriji do 17 let je nastopila Maša Doler, ki je med posameznicami v svoji skupini bila tretja, v dvojicah pa je skupaj s hrvaško igralko Elo Trstenjak osvojila tretje mesto.