Press "Enter" to skip to content

3. mesto, dve 2. mesti in 1. mesto v Srbiji

Od 20. do 22 novembra je v Novem Sadu v Srbiji potekalo mednarodni turnir do 17 let. Naš klub sta na v Novem Sadu zastopala Nika Bedič in Anel Hac Györkös, ki sta se odlično odrezala.

Naši kadeti v Novem Sadu

Anel Hac Györkös se je v posamičnem delu tekmovanja prebil do četrtfinala turnirja, kjer je na žalost izgubili proti Slovencu Marku Koroši iz Badminton kluba Kungota z rezultatom 11:21 in 18:21. V dvojicah pa se je prav z Markom Korošo prebil do finala, kjer sta na žalost izgubila proti srbski navezi Jovanović/Jovičić z rezultatom 17:21 in 15:21 ter na koncu zasedla končno drugo mesto.

Anel Hac Györkös – 3. mesto v mešanih dvojicah

Nika Bedič pa je posamezno brez večjih težav v finalu premagala Srbkinjo Nino Bogdanović z rezultatom 21:15 in 21:19 ter osvojila prvo mesto na turnirju. V dvojicah pa sta s rojakinjo Kim Matovič iz Badminton kluba Konex v finalu morala priznati premoč domači navezi Bogdanović/Vitman s končnim rezultatom 19:21 in 15:21. Dekleti sta na koncu osvojili 2. mesto.

Nika Bedič – 1. mesto posamezno, 2. mesto v dvojicah in 3. mesto v mešanih dvojicah

Anel Hac Györkös in Nika Bedič sta tekmovala tudi v mešanih dvojicah in prišla vse do polfinala, kjer je bila na žalost boljša naveza Koroša/Vitman ter osvojila 3. mesto.

Trener Denis Pešehonov

Iskrene čestitke vsem za uspehe!

Niki, Anelu in trenerju Denisu iskreno čestitamo za uspehe v Srbiji!

Za več o rezultatih in podrobnostih tekmovanja kliknite tukaj.