Press "Enter" to skip to content

1. turnir U11 in U17 2021

V soboto, 19. junija 2021, je v telovadnici Dvojezične srednje šole v Lendavi potekal 1. turnir za posameznike in dvojice do 11 in do 17 let v sezoni 2021. Turnirja se je udeležilo tudi kar nekaj naših igralcev. V kategoriji do 11 let so tekmovali Naja Horvat, Sven Pahor in Mia Oletič. V kategoriji do 17 let pa sta tekmovali Iva Koša in Tija Horvat.

V kategoriji do 11 let se Mia Oletič kljub dobro odigranim tekmam ni uspela prebiti v izločilni del turnirja. Naja Horvat pa se je brez težav prebila do finala in in osvojila prvo mesto med dekleti. V dvojicah sta pa Mia Oletič in Naja Horvat brez težav pometli s konkurenco in osvojili še eno prvo mesto. Med fanti pa se je Sven Pahor prišel do polfinala, kjer je žal izgubil in osvojil končno 4. mesto. V dvojicah pa je skupaj z Dinom Mašičem iz BK Medvode osvojil drugo mesto.

V kategoriji do 17 let posamezno je se je Tija Horvat prebila do četrfinala in osvojila 5. mesto. V dvojicah pa sta se Iva Koša in Tija Horvat prebili vse do finala in po napeti tekmi osvojili končno 2. mesto.

Naja Horvat in Mia Oletič – 1. mesto U11 dekleta dvojice
Sven Pahor (in Din Mašič) – 2. mesto U11 fantje dvojice
Iva Koša in Tija Horvat – 2. mesto U17 dekleta dvojice

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo za uspehe!

Za več informacij o poteku tekem in rezultatih kliknite tukaj.